Multidisciplinair aanpak voor werkgevers en werknemers

Wij (Yolanda Joosse & Cindy de Nooijer), 2 (ex)basketbalsters slaan de handen in één om medewerkers te begeleiden die zijn ‘vastgelopen’ in het dagelijks leven.

Wij weten hoe je een burnout op de werkvloer kunt voorkomen* en oplossen. Geen vage of langdurige trajecten maar gedegen resultaat met onze multidisciplinaire aanpak. Wij staan voor aanpak en preventie van stressklachten en burnout gericht op duurzaam herstel.

Wij werken vanuit kennis, scholing en eigen ervaring. Ons doel voor de medewerker is een voorspoedig herstel en het voorkomen van een volgende burnout.

Ons doel voor de werkgever is de medewerker weer actief in beweging laten komen en zo snel als verantwoord is weer terug aan het werk te krijgen. Snel schakelen tussen betrokken partijen zoals leidinggevende, bedrijfsarts, coach etc is hierbij noodzakelijk.

Binnen 12 weken kunnen medewerkers starten met re-integreren. We combineren tegelijkertijd:

    1. Doelgerichte doorbraak coaching, gericht op de mentale en fysieke welzijn van de medewerker. Dit doen we buiten in de natuur
    2. Osteopathie en leefstijladvies gericht op herstel en de volledige ontspanning van het fysieke lichaam

*Wij bieden ook hersteltrajecten aan medewerkers die (nog) geen burnoutklachten hebben maar door persoonlijke omstandigheden uit evenwicht zijn geraakt.

Yolanda Joosse

Wandelcoaching & mindfulness.

Als zelfstandig wandelcoach help ik mensen die zijn vastgelopen individueel om meer bewustwording en inzicht te krijgen in zichzelf, zodat ze vanuit hun eigen wijsheid en intelligentie hun leven weer vorm kunnen geven.

Ik werk in het mooie natuurgebied Oranjezon in Vrouwenpolder (Zeeland) en in mijn praktijk in Middelburg.

Cindy de Nooijer

Osteopathie.

Als osteopaat is mijn streven om medewerkers een betere gezondheid te geven.

Het doel is de balans van het autonome zenuwstelsel weer te herstellen en zo het zelf genezend vermogen van het lichaam weer te verbeteren.

Mijn praktijken bevinden zich in Oost-Souburg, Kapelle en Kortgene.