Dé burn-out oplosser

Wij weten hoe je een burn-out op de werkvloer kunt voorkomen en oplossen. Geen vage of langdurige trajecten maar gedegen resultaat in een compleet programma. We bieden hiervoor een multidisciplinaire aanpak aan.

Wij werken vanuit kennis, scholing en eigen ervaring. Ons doel voor de medewerker is een voorspoedig herstel en het voorkomen van een volgende burn-out.

Ons doel voor de werkgever is de medewerker weer actief in beweging laten komen en zo snel als verantwoord is weer terug aan het werk te krijgen. Snel schakelen tussen betrokken partijen zoals leidinggevende, bedrijfsarts, coach etc is hierbij noodzakelijk.

Maatwerk programma

Om de medewerker te helpen combineren we tegelijkertijd:

    1. Doelgerichte doorbraak coaching, gericht op de mentale en fysieke welzijn van de medewerker. Dit doen we buiten in de natuur
    2. Osteopathie en leefstijladvies gericht op herstel en de volledige ontspanning van het fysieke lichaam.

Je kunt als werkgever of bedrijfsarts voor ons kiezen als partij die je kunt inzetten voor overspannen werknemers die klachten hebben passend bij een burn-out/stress. Meer informatie over onze werkwijze kun je hier lezen.

*Wij bieden ook hersteltrajecten aan medewerkers die (nog) geen burn-outklachten hebben maar door persoonlijke omstandigheden uit evenwicht zijn geraakt.