‘Ik heb het echt niet zien aankomen.’

‘Ik heb het echt niet zien aankomen.’ Dit waren letterlijk de woorden van Daan. Hij kwam thuis te zitten met een burn-out. Natuurlijk wist hij wel dat het niet helemaal lekker ging, maar een burn-out had hij echt niet zien aankomen.

Toen Daan bij ons binnenkwam was hij toch echt compleet opgebrand. Hij kon niet meer werken, had totaal geen energie meer en was eigenlijk alleen nog maar boos, en gefrustreerd. En wilde ontslag nemen van zijn werk. Hij was er echt helemaal klaar mee.

Hoe heeft het zover kunnen komen?

Nu, halverwege zijn multidisciplinaire traject, waarin we mentale coaching en osteopathie combineren, ziet en ervaart hij pas echt in hoe hij altijd over zijn eigen grenzen heen ging. Hij schoof alles aan de kant, zoals zijn vermoeidheid en ging maar door, op wilskracht omdat hij voelde dat dat zo moest. Hij luisterde totaal niet meer naar zijn lichaam en stond in de overdrive van alleen nog maar harder werken.

Daan voelt nu dat hij flinke stappen aan het zetten is richting herstel. Hij is er nog niet, maar ervaart dat er wel meer plezier en ruimte in zijn leven ontstaat en hij zijn energieniveau stapje voor stapje op peil aan het brengen is.

Door inzicht te krijgen in mezelf en de oorzaak van mijn burn-out te achterhalen, ervaar ik weer meer rust en overzicht.

Herken jij je in het verhaal van Daan?

Doe jezelf een plezier door niet te wachten tot je letterlijk omvalt. De eerste grote stap is eerlijk zijn naar jezelf over hoe het met je gaat. Want als jij niet voor jezelf gaat zorgen, wie dan wel? Voorkomen is zoveel beter dan genezen!

Twijfel je? Je mag ons altijd gewoon even geheel vrijblijvend bellen, 06-31215978 (Yolanda), 06-29016323 (Cindy) of een bericht sturen via onze site om te sparren over jouw situatie, ook als je niet helder hebt wat er met je aan de hand is.

Gerelateerde Burnout artikelen